Μαλακασα Φωτια / Όλεθρος! Πύρινη κόλαση στο Κρυονέρι με φλόγες 50 μέτρων ... - Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό.

Μαλακασα Φωτια / Όλεθρος! Πύρινη κόλαση στο Κρυονέρι με φλόγες 50 μέτρων ... - Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό.. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις.

Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η φωτιά που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι στη βόρεια αττική. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να.

Φωτιά στην Αττική: Απομακρύνουν μετανάστες από τη δομή της ...
Φωτιά στην Αττική: Απομακρύνουν μετανάστες από τη δομή της ... from www.newsit.gr
Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Άνιση μάχη με τις φόγες δίνουν για μια ακόμα νύχτα οι άνδρες της πυροσβεστικής χωρίς μάλιστα την βοήθεια από αέρος. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να.

Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό.

Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίδι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Στο ένα μέτωπο, κινείται βορειοανατολικά των θρακομακεδόνων η προσπάθεια των πυροσβεστών στη μαλακάσα γίνεται για να μη φτάσει η φωτιά στον ωρωπό. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής για να την προσεγγίσουν και να την σβήσουν εν τη γενέσει της. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες.

Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν.

Φωτιά: Σοκάρει η πρόβλεψη που θα σταματήσει το πύρινο ...
Φωτιά: Σοκάρει η πρόβλεψη που θα σταματήσει το πύρινο ... from www.kalimera-ellada.gr
Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Άνιση μάχη με τις φόγες δίνουν για μια ακόμα νύχτα οι άνδρες της πυροσβεστικής χωρίς μάλιστα την βοήθεια από αέρος. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής για να την προσεγγίσουν και να την σβήσουν εν τη γενέσει της. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η φωτιά που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι στη βόρεια αττική.

Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες.

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Άνιση μάχη με τις φόγες δίνουν για μια ακόμα νύχτα οι άνδρες της πυροσβεστικής χωρίς μάλιστα την βοήθεια από αέρος. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή.

Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική.

ΓΕΡΜΑΝIΑ-COVID-19 : ΠAΝΩ ΑΠO 3.200 ΚΡΟYΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝEΟΥ ...
ΓΕΡΜΑΝIΑ-COVID-19 : ΠAΝΩ ΑΠO 3.200 ΚΡΟYΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝEΟΥ ... from activenews.gr
Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες. Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Στο ένα μέτωπο, κινείται βορειοανατολικά των θρακομακεδόνων η προσπάθεια των πυροσβεστών στη μαλακάσα γίνεται για να μη φτάσει η φωτιά στον ωρωπό. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και.

Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό.

Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής για να την προσεγγίσουν και να την σβήσουν εν τη γενέσει της. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama